Rupel Boom B - Rumst

Vierde Provinciale A Antwerpen

Augustynen scoort vier keer voor Rupel Boom B

Indy Augustynen was met vier doelpunten de held aan de kant van Rupel Boom B, dat ruim van Rumst won. De wedstrijd eindigde op 7-0 voor Rupel Boom B. Kenneth Ceulemans, Dries Fajjia en Yannick Vindevogel scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam Rupel Boom B op voorsprong, toen Kenneth Ceulemans scoorde in de 17de minuut. Dries Fajjia bracht in de 26ste minuut Rupel Boom B op 2-0. Augustynen bracht in de 33ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong. Vijf minuten later bouwde Rupel Boom B de voorsprong uit naar 4-0. Augustynen passeerde nog een keer de doelman. Direct na de rust vergrootte Yannick Vindevogel de voorsprong van Rupel Boom B. Augustynen scoorde nog een keer in de 70ste minuut. Zo werd de hattrick voltooid. Rupel Boom B vond het net nogmaals via Augustynen in de 75ste minuut. Met deze zege heeft Rupel Boom B nu zeven overwinningen op rij geboekt.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Rupel Boom B vijf overwinningen behaald, terwijl Rumst één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 17' Ceulemans 1-0, 26' Fajjia 2-0, 33' Augustynen 3-0, 38' Augustynen 4-0, 46' Vindevogel 5-0, 70' Augustynen 6-0, 75' Augustynen 7-0.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vierde Provinciale A - Antwerpen