Deze ex-KLJ’ers hebben er opnieuw zin in.© RR

Ex-leiding van KLJ heeft ‘Terug Goesting’ om toneel te spelen

Arendonk -

Anderhalve maand nadat de huidige leden van KLJ-Arendonk een komedie hebben opgevoerd in zaal De Garve, staan nu ook enkele ex-leiders en -leidsters opnieuw op de planken. Zij hebben zich verenigd in de toneelvereniging Terug Goesting.

De Katholieke Landelijke Jeugd in Arendonk heeft een jarenlange toneeltraditie. Het blijspel Kiezen of delen van vorige maand was al de 46ste productie die de lokale KLJ-jongeren opvoerden in het dorp. Ook An Stessens (39), Daisy Van Herck (43), Jan Daemen (38), Vincent Van den Heuvel (32), Davy Meeuws (45), Liesbet Heyns (38) en Bart Jacobs (37) hebben destijds een of meerdere keren toneel gespeeld toen ze nog lid waren van de KLJ. Nu hebben ze er opnieuw zin in. “We begonnen weer last te krijgen van toneelkriebels en hebben daarom drie jaar geleden de groep Terug Goesting heropgestart”, zeggen ze.

Kaarten te koop bij bakker

Terug Goesting speelt vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april het blijspel De advertisingboys in De Garve in Arendonk. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag zijn ’s avonds om 20 uur. Op zondag gaat het doek open om 14 uur. Toegang: 10 euro aan de kassa en 7,5 euro in voorverkoop. Kaarten zijn te koop bij bakkerij Beersemans, bakkerij Tuytelaers, bakker Peter en ’t Koffiehukske of online via www.teruggoesting.be(ema)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners