Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

De gebroeders Coppens gaan van de grond (en vier andere tv-tips)

Welke uitdaging gaan de broers deze avond - letterlijk - te lijf?Beeld VTM

Hebben superfoods echt een heilzame werking? Waar belt Martin Heylen na 20 jaar opnieuw aan? En welke stoten toveren de gebroeders Coppens uit hun mouw? Dit zijn onze tips voor een geslaagde tv-avond.

Zelfde deur, 20 jaar later

Martin Heylen belt aan waar hij 20 jaar geleden langs ging. Zo stapte hij in Beervelde toevallig binnen bij de ouders van pianist Miguel Wiels, toen die op diens hond Boeferke pasten. Hoe bevalt het grootouderschap hen vandaag?

Zelfde deur, 20 jaar later  is een sterk concept, dat twee momentopnamen uit een leven interessant met elkaar verbindt, schreef onze recensent. 

Om 20.40 uur op één

Martin Heylen.Beeld RV

The Wolfpack

Amerikaanse documentaire (2015) van Crystal Moselle over de familie Angulo, waarvan de zeven kinderen veertien jaar lang opgesloten werden in een appartement zestien hoog in de Lower East Side van Manhattan, New York.

Om 00.05 uur op NPO2

De keuringsdienst van waarde

Superfoods winnen nog steeds aan populariteit en de nieuwste rage heet matcha, een poeder dat wordt gemaakt van groene theebladeren. Volgens foodbloggers is het uitermate gezond. 'Keuringsdienst van waarde' vloog naar Japan om de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Om 20.25 uur op NPO3

Heeft matcha echt een heilzame werking?Beeld EPA

Het Lichaam van Coppens

De droom om te vliegen blijft bij de haast siamese tweelingbroers Staf en Mathias Coppens altijd bovenaan hun bucketlist staan. Het plan: van de grond gaan met een zelfgemaakte luchtballon. Maar hoe bouw je zoiets? En welke andere uitdagingen gaan de broers deze avond nog - letterlijk - te lijf?

Om 20.35 uur op VTM

Mathias en Staf Coppens.Beeld VTM

The Firm

Meeslepende 'legal thriller' over macht, hoogmoed en verraad, naar de gelijknamige succesroman van thrillerkoning John Grisham. Tom Cruise staat meer dan degelijk te acteren, maar de pluimen zijn deze keer voor Gene Hackman en Holly Hunter, die de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won.

Om 20.40 uur op Vitaya 

De Morgen duikt voor u in het tv-seizoen in het dossier DM ZaptWelke programma's zijn echt de moeite waard en welke kunt u links laten liggen?