Pieter Timmers en vrouw Elle slachtoffer van zinloos geweld: “Pieters lip hing letterlijk uiteen”

Ex-topzwemmer Pieter Timmers en zijn vrouw Elle De Leeuw zijn het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Ze werden dinsdagnacht (vorige week) zonder reden aangevallen met fysieke verwondingen tot gevolg.

Maxime Caeyman, Dirk Coosemans, Benjamin Praet

“Stilletjes hier. Dinsdagnacht zijn Pieter en ik, zonder reden, aangevallen”, zo begint De Leeuw haar verhaal op Instagram. “Pieters lip hing letterlijk uiteen, vermoeden van botscheur in z’n tandboog en hij kan z’n tand kwijtraken. Ik rug- en schouderblessures en blijkbaar ook een hersenschudding en whiplash. Allebei een tijd arbeidsongeschikt.”

Timmers werd in 2016 vice-olympisch kampioen op de honderd meter vrije slag en is nu werkzaam als spoedambulancier. De Leeuw is actief als Press Officer bij DPG Media.

De feiten hebben zich afgespeeld in Grimbergen. “We zijn een onderzoek gestart en er worden mensen verhoord”, verklaarde Ingrid Moriau, woordvoerster van het parket Halle-Vilvoorde aan onze redactie. Verder wilde ze geen details over de zaak kwijt. Ook Elle De Leeuw wil geen verdere commentaar geven. “We laten het gerecht zijn werk doen”, laat ze ons weten.

Timmers en De Leeuw met hun dochtertje Stella.© Guy Puttemans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER