Muizen - VV Duffel

Vierde Provinciale D Antwerpen

VV Duffel verslaat Muizen na hattrick Angafor

Bunow Angafor maakte een hattrick voor VV Duffel dat met 3-4 won van Muizen in de uitwedstrijd. Arno Truyts maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Muizen’s doelpunten gemaakt werden door Mats Hendrickx.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Muizen op voorsprong, toen Mats Hendrickx scoorde na 11 minuten. Angafor bracht in de 22ste minuut VV Duffel op gelijke hoogte. Hendrickx bracht in de 39ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Angafor gelijk namens VV Duffel. Drie minuten later kwam VV Duffel op voorsprong. Angafor passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. Met nog zes minuten op de klok maakte Hendrickx gelijk voor Muizen toen hij nog een keer scoorde en maakte hiermee zijn hattrick af. Het beslissende doelpunt voor VV Duffel werd in de 90ste minuut gemaakt door Arno Truyts.

Muizen heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl VV Duffel twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning van VV Duffel met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 11' Hendrickx 1-0, 22' Angafor 1-1, 39' Hendrickx 2-1, 56' Angafor 2-2, 59' Angafor 2-3, 84' Hendrickx 3-3, 90' Truyts 3-4.

GELE KAARTEN: 80' Nuytemans (VV Duffel), 81' Van Esbroeck (Muizen).