Haal je plannetje af in de tuin van de oude pastorie en wandel langs alle deelnemende garages.© rr

Gezinsbond Blaasveld-Heindonk en KWB Blaasveld organiseren 12e garageverkoop

Willebroek -

De Gezinsbond van Blaasveld-Heindonk (Willebroek) en KWB Blaasveld organiseren voor de twaalfde keer een garageverkoop. Op zondag 28 april kan je snuisteren in allerlei tweedehandsspullen. In de tuin van de oude pastorie (Mechelsesteenweg 120) kan je een plannetje afhalen dat je langs alle deelnemende garages leidt.

“Wedden dat er ook bij jou thuis nog heel wat mooie en bruikbare dingen staan die jij eigenlijk niet meer nodig hebt of niet meer gebruikt?”, zegt organisator Annick Foque. “Maar die nog te goed zijn om zomaar weg te gooien? Grijp je kans op mooie, leuke spullen tijdens de twaalfde garageverkoop georganiseerd door KWB Blaasveld en Gezinsbond Blaasveld-Heindonk.”

© rr

Een garageverkoop is een eenvoudige en originele vorm voor het kopen van tweedehandsgoederen. Ongeveer een 80 tal gezinnen in Blaasveld verkopen hun goederen die ze niet meer nodig hebben. Dit voor een zacht prijsje vanuit hun eigen garage, hun voortuin, hun oprit, onder een parasol of in een tent. “Wij beperken de afvalberg door hergebruik aan te moedigen. Deze garageverkoop is ook een schitterende activiteit om mensen met elkaar in contact te brengen en een gezellige dag te laten beleven. Je stimuleert er het sociale contact door, mensen trekken van de ene garage naar de andere en blijven gezellig met elkaar kletsen!”

© rr

Tijdens de vorige edities was er telkens veel volk op de been. “Verken die dag Blaasveld op een andere wijze en doe misschien de koop van je leven! Op zondag 28 april kan je een plannetje afhalen bij de infostand in de tuin van de oude pastorie (Mechelsesteenweg 120), tegenover de kerk van Blaasveld. Dan kan je zelf je route langs de garages uitstippelen.”

  (wtve)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners