Er waren tal van optredens tijdens het Klinkerfest zaterdag in Hoboken.© Patrick De Roo

Chiro Klinker blaast 70 kaarsjes uit tijdens feestweekend

Hoboken -

Dit jaar bestaat Chiro Klinker zeventig jaar. Om dat te vieren organiseert de Hobokense vereniging het Klinkerfest. Zo zijn er tal van feestelijke activiteiten dit weekend op de parking van het parochiecentrum Moretu aan de Berkenrodelei 32.

nd

“We zijn gestart met een klinkershow waarin alle leden hebben samengewerkt aan een leuk spektakel. Nadien volgde een woordje van de burgemeester en was ook de allereerste leidster van Chiro Klinker aanwezig zijn”, vertelt groepsleidster Selin Arslan. Op het terrein was er ook randanimatie: springkastelen, grime en een expo met foto’s van de afgelopen zeventig jaar.

“Wij hebben er ontzettend hard naar uitgekeken en zijn blij dat we dit nu mogen meemaken en zelfs mochten organiseren. Zeventig jaar Chiro Klinker, dat is zot. We zijn een relatief kleine vereniging, maar ondanks dat zijn we heel enthousiast om iedere zondag een geweldige activiteit te organiseren”, besluit groepsleidster Hanneke Desaeger.

Op vrijdag was er een avondwandeling met zoektocht en werd er live muziek voorzien. Op zaterdag volgde dan het grote feest met tal van activiteiten en verschillende dj’s.

De aspiranten, de oudste afdeling van Chiro Klinker.© it

© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

Er werd een ruimte ingericht met allemaal herinneringen en gebeurtenissen van de voorbije 70 jaar.© Patrick De Roo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners