Didier Reynders
Volledig scherm
Didier Reynders © BELGA

Vicepremier Reynders: "Arco? Voor de verkiezingen wordt dat moeilijk"

Ook volgens vicepremier Didier Reynders (MR) is de kans klein dat er voor de parlementsverkiezingen van 2019 een oplossing komt voor de 800.000 Arco-coöperanten. Dat zegt hij zaterdag in een interview met De Standaard. In De Tijd benadrukt hij dan weer dat hij niet verwacht dat Belfius nog naar de beurs zal gaan in het voorjaar van 2019.

75 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dexia werd anders ook wel gered met het geld van de belastingbetaler. En geen enkele spaarder of rekeninghouder die daarover geklaagd heeft. Uit de folder van Bacob bleek duidelijk dat veel brave hardwerkende eenvoudige burgers bedrogen werden met valse voorstellingen. En als men iets overneemt dan neemt men alles over. Ook de verplichtingen of schadevergoedingen tegenover de vorige klanten. Dus eigenlijk zou Dexia hen moeten vergoeden. En dat is nu een genationaliseerde bank.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Als je naar het gezicht van Reynders kijkt,hij moet moeite doen om niet te moeten lachen. Die uitkering komt er nooit. De grote politieke vissen zijn met het meeste geld gaan lopen,en die hopen nu op verjaring ,dan zijn zij veilig.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Zonder te discussiëren over wie de Arco-spaarders (ben ik niet) moet betalen: de hypocriete, N-VA met zijn buikloop aan valse beloftes, beloofde in het regeerakkoord mee te werken aan een oplossing.
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Zonder te discussiëren over wie de Arco-spaarders (ben ik niet) moet betalen: de hypocriete, N-VA met zijn buiknoop aan valse beloftes, beloofde in het regeerakkoord mee te werken aan een oplossing.
  • jean-paul stevens

    6 jaar geleden
    ik heb ook ooit aandelen gekocht (niet van arco), heb er geld mee verdiend maar ook geld mee verloren. gaan ze die waar ik geld mee verloren heb mij ook vergoeden ?