De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    1 maand geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    1 maand geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Roman vecht voor Oekraïense kinderen. Maar nu is zijn eigen dochtertje van 9 spoorloos in Duitsland
    PREMIUM

    Roman vecht voor Oekraïense kinderen. Maar nu is zijn eigen dochtertje van 9 spoorloos in Duitsland

    In Duitsland wordt met man en macht naar Valeriia gezocht. Het meisje van 9 uit Oekraïne verbleef daar in een vluchtelingencentrum, maar is nu al langer dan een week spoorloos. Ze verdween op weg naar school en de politie sluit geen enkele mogelijkheid uit. Vader Roman, die als soldaat aan het Oekraïense front zit, denkt aan een ontvoering. “Vind de moed om haar aan ons terug te geven”, zo smeekte hij in een videoboodschap. Waarom gaat hij van kwaad opzet uit? En is er een verband met een eerdere ontvoering van een Oekraïens kind in Duitsland?
  2. Jordan Bardella (28), de extreemrechtse “leeuw” die Macron in verlegenheid bracht, klaar om te regeren: “Bereid me elke dag voor”

    Jordan Bardella (28), de extreem­recht­se “leeuw” die Macron in verlegen­heid bracht, klaar om te regeren: “Bereid me elke dag voor”

    Jordan Bardella, de 28-jarige voorzitter van de extreemrechtse Franse partij Rassemblement National, is naar eigen zeggen klaar om de macht over te nemen. Bardella dwong de Franse president Emmanuel Macron (46) zondag om nieuwe parlementsverkiezingen te organiseren na diens grote nederlaag bij de Europese verkiezingen. “Ik doe op mijn 28ste wat ik eigenlijk op mijn 45ste of 50ste zou moeten doen.”