BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Pauwels kan al 21 maanden niet meer winnen: wat scheelt er toch, Kevin?

VeldrijdenQuizvraag: wanneer won Kevin Pauwels (33) zijn laatste cross? De winnaar verdient een pintje. Niemand? Gisteren was het exact 21 maanden geleden, van de Sluitingsprijs in Oostmalle in februari 2016.

6 reacties

  • Marcel De Maesschalck

    6 jaar geleden
    Pauwels heeft het nooit gekund en zal het nooit kunnen. Is al heel zijn carrière te kort geschoten tegen zijn tegenstanders (nu ja tegenstanders). Zou er beter mee stoppen maar als je in de week geen klop moete doen en in het weekend meer geld krijgt dan iemand op maanden dan is de keuze rap gemaakt. Stop er mee want je maakt je zelf meer en meer belachelijk
  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    geven gelijk zo velen al op bij de start weet ook als wout en vdp er in vliegen,dat ge na 1 ronde over uw limiet zit en uw eigen opblaast,zelf zonder wout en vdp kan pauwels nog niet winnen,en moest hij aanvallen met rsultaat dan moet zijn tempo hoger liggen dan vdp om weg te geraken en blijven,dus vergeet het en michael van thournehoud is ook zeer wisselvallig,toon aerts misschien nu en dan als die geen pech heeft
  • jenny charels

    6 jaar geleden
    Pauwels is nooit een echte 'topper' geweest, maar een subtopper. Hij heeft enkele jaren geleden een contract voor vele jaren gekregen van zijn ploeg. Gevolg : hij moet geen moeite meer doen. Terloops : wie van de ploeg van Metdepenningen scoort wel goed ?. Michael van tijd tot tijd, maar helemaal niet standvastig. Al de rest : veel te weinig voor een ploeg wiens manager ooit zelf verklaarde 'de beste ploeg' te hebben !!??!!. Heeft Metdepenningen eigenlijk wel verstand van cross ?.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Aanval is de beste verdediging.of je 5e. word of 10e maakt niet uit maar afwachten en in het wiel gaan zitten daar kom je nu niet ver mee.of ze kunnen niet beter .
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Het is zeer moeilijk als men moet rijden tegen VDP en Wout en dat gaat het om de derde plaats en dat zelf lukt niet meer, het enigste wat hij kan doet is zijn training bekijken en veranderen of een ander trainer nemen en zeker als men 33 jaar is. Een training schema moet men aanpassen volgens de ouderdom van het lichaam,want één zelfde schema is nooit heilig makend.