Luk Alloo.
Volledig scherm
Luk Alloo. © © Tim De Backer

"Over de liefde raak je nooit uitgepraat": Luk Alloo verrast met nieuw programma

VTM pakt dit voorjaar groots uit met liefst tien nieuwe programma’s. Daarvan zijn nu ook de laatste vier bekendgemaakt. Met Luk Alloo in een verrassende rol.

1 reactie

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Een programma van Luk Alloo dat niet zijn naam draagt, dat zou pas verrassend zijn!
  1. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    10

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.
  2. VTM pakt uit: dit zie je volgend voorjaar allemaal op tv

    VTM pakt uit: dit zie je volgend voorjaar allemaal op tv

    Met een mix van kijkcijfer-zekerheden en veelbelovende nieuwe programma’s pakt VTM 2018 aan. Volgend voorjaar krijgen we nieuwe reeksen van ‘Blind Getrouwd’, ‘Liefde voor Muziek’, ‘Groeten Uit’ en ‘Belgium’s Got Talent’. Helemaal nieuw is een docureeks rond Belgische F-16-piloten, zeg maar ‘Top Gun van Vlaanderen’, en ‘Tweesterrenrestaurant’, een nieuw format waarin 2 BV duo’s in echte restaurants aan de slag gaan. En beoordeeld worden door sterrenchef Sergio Herman.