Themabeeld.© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Lastige ochtendspits richting Antwerpen door incidenten: ruim half uur aanschuiven op E17

Antwerpen -

Op de R1 richting Nederland is dinsdagochtend rond 6 uur een ongeval gebeurd met een vrachtwagen. De rechterrijstrook was een tijdlang versperd en dat zorgde voor een stevige file richting Antwerpen. Rond 7u30 was het ongeval afgehandeld, maar daarmee is het fileleed nog niet voorbij. Ook op de E313 was het aanschuiven voor een defecte vrachtwagen.

emke

Het ging dinsdagochtend traag op de baan richting Antwerpen. Op de R1 richting Nederland gebeurde een ongeval met een vrachtwagen. De rechterrijstrook was een tijdlang versperd. Wie in de file stond, verloor er tot anderhalf uur. Het ongeval is intussen afgehandeld, maar er is nog steeds vertraging. Van Sint-Niklaas naar Antwerpen-West loopt de vertraging op tot 30 minuten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook het verkeer op de E313 richting Antwerpen verliep tijdens de ochtendspits moeizaam door een defecte vrachtwagen ter hoogte van Wommelgem. De rechterrijstrook was versperd en je verloor er ongeveer een kwartier. Intussen is de baan terug vrijgemaakt en verloopt het verkeer weer vlot.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen