Los Incas - Tubantia

Vierde Provinciale B Antwerpen

Ondanks achterstand bij rust wint Los Incas van Tubantia

Tubantia begon met een voorsprong van 1-2 aan de tweede helft, maar Los Incas kwam sterk terug en won met 4-3.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Egidio Mguizami na 8 minuten. Tubantia maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jamie Van Den Branden scoorde in de 14de minuut. Jakub Augustyniak bracht in de 44ste minuut de uitploeg op voorsprong. Direct na de rust bracht Debicki Olivier Los Incas langszij. Oliver Bittó bracht Tubantia op voorsprong in de 78ste minuut. Maar Tubantia was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Thomas Malelama Di Thoble maakte gelijk namens Los Incas in de 80ste minuut. Vier minuten later passeerde Taywisse Van Langenhove de doelman en kwam Los Incas op voorsprong.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Los Incas drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Tubantia één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Tubantia de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 8' Mguizami 1-0, 14' Van Den Branden 1-1, 44' Augustyniak 1-2, 47' Olivier 2-2, 78' Bittó 2-3, 80' Malelama Di Thoble 3-3, 84' Van Langenhove 4-3.

GELE KAARTEN: 10' Olivier (Los Incas), 38' Vieira Do Nascimento (Los Incas), 74' Kipoy Lungama (Tubantia), 76' Alexander (Los Incas), 76' Gassama Sanyang (Los Incas), 79' Stekelorum (Tubantia).