Yannick Carrasco met Atletico uitgeschakeld in kwartfinales Copa del Rey

Rode Duivel Yannick Carrasco is er dinsdag met Atletico Madrid niet in geslaagd zich voor de halve finales van de Copa del Rey te plaatsen. Atletico ging op het veld van Sevilla met 3-1 onderuit en had de heenwedstrijd in eigen stadion al met 1-2 verloren.

Carrasco startte op de bank en mocht op het uur, bij een 2-1 achterstand komen opdraven. Sergio Escudero opende voor de thuisclub al in de eerste minuut de score. Antoine Griezmann zorgde daarna voor de snelle gelijkmaker, maar Atletico kon niet doordrukken. Uit een strafschop bracht Ever Banega de nummer zes van La Liga kort na de rust opnieuw op voorsprong. Sevilla bleef ook daarna goed overeind en besliste het tweeluik in de 79e minuut via een doeltreffend schot van Pablo Sarabia.