© Photo News

Internet gaat uit z’n dak: Donald Trump heeft Spaanse dubbelgangster

Een foto van een Spaanse boerin wordt sinds vorige week massaal gedeeld. Het beeld is in een mum van tijd viraal gegaan. De reden? De landbouwster lijkt wel de vrouwelijke dubbelgangster van de Amerikaanse president Donald Trump.

nadb

Het verhaal van Dolores Leis Antelo verscheen vorige week in een lokale krant. Ze vertelde over het leven op haar boerderij in Nanton, een dorpje op het Spaanse platteland.

Het was echter niet haar getuigenis die de aandacht trok, maar wel de foto die bij het artikel stond. “Verander de schoffel door een golfstick en je hebt Donald Trump”, klonk het op sociale media. Het duurde dan ook niet lang vooraleer het beeld duizenden keren gedeeld werd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De vrouw zelf ziet alvast niet veel gelijkenissen, zo vertelt ze aan de Spaanse krant La Voz de Galicia. “Ik denk dat het misschien gewoon komt door de kleur van mijn haar”, klinkt het.

Omdat de vrouw geen gsm heeft, ging de heisa ook bijna volledig aan haar voorbij. “Ik heb geen gsm nodig”, zegt ze. “Mijn dochters tonen mij af en toe wel iets. Zij zeggen dat deze foto mij beroemd zal maken, maar ik begrijp niet waarom.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER