© GvA

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

U en uw vrienden/collega’s als stripfiguren in onze krant? Stuur ons uw toffe foto!

Hebt u iets te vieren met uw vereniging, club, school of organisatie? En wilt u wel eens zien hoe jullie er zouden uitzien in een strip? Bezorg ons dan uw originele foto en wie weet verschijnt u wel in de krant!

Via onderstaande link kan u uw leuke foto naar ons sturen. Elke week is er een winnaar, en die krijgt een goednieuwsstrip van tekenares Sylvia Tops. Bezorg ons uw foto, samen met een woordje uitleg over het goede nieuws dat u te melden hebt. We zijn op zoek naar inzendingen voor de edities Kempen en Mechelen&Waas.

Uw foto uploaden kunt u op deze pagina.

De winnaar van vorige week (zie foto’s bovenaan dit artikel):

FC Bosboys speelt al 45 jaar dankzij mix van generaties

Met de viriele zeventiger Jean als pater familias, prille veertiger Stijn en aanstormend talent Daan vormen drie generaties Willekens het levende uithangbord van FC Bosboys. Want dat is niet zomaar een Geelse voetbalclub uit de vriendschappelijke competitie.

“We vieren dit jaar onze 45ste verjaardag”, zegt Koen Van Lommel. “Elk jaar opnieuw zien we tegenstanders wegvallen omdat ze geen volk meer bij elkaar krijgen. Op dat vlak mogen wij onze handjes kussen, want we hebben met het driegeslacht Willekens op kop een mooie mix van generaties.”

Sinds het zilveren jubileum viert FC Bosboys, indertijd genoemd naar de oprichtende familie Boschmans, iedere vijf jaar een feest in vol ornaat, inclusief ontvangst op het stadhuis. “Voor deze keer vond ik het een leuk idee om dit beeld in te sturen voor jullie Verstript-pagina. Dit wordt een geweldige verrassing voor de rest van de club, want op de secretaris na had ik niemand ingelicht”, grijnst Van Lommel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Goednieuwsstrip