Bevel - Lyra-Lierse

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Lyra-Lierse wint voor de 23e keer op rij

Het gaat goed met Lyra-Lierse, ook in de wedstrijd tegen Bevel werd een zege behaald. De winst van zaterdag betekent de 23e winst op rij voor Lyra-Lierse.

Bron: RBFA app

Lyra-Lierse kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Lien Peeters scoorde in de 16de minuut. Stien Voorspoels bracht in de 42ste minuut Lyra-Lierse op 0-2. Voorspoels scoorde nog een keer in de 67ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 1-3 voor Bevel werd vlak voor tijd gemaakt door Ymke Bruwier.

Bevel heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lyra-Lierse vijf overwinningen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Bevel op vrijdag 26 april om 20 uur, in een uitwedstrijd, tegen City Pirates. Lyra-Lierse ontvangt zaterdag 27 april om 16 uur Kontich B.

DOELPUNTEN: 16' Peeters 0-1, 42' Voorspoels 0-2, 67' Voorspoels 0-3, 91' Bruwier 1-3.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.