Kylie Jenner: ”Nieuwe make-upcollectie volledig geïnspireerd op dochtertje”

© *

Dat realityster en model Kylie Jenner in de wolken is met haar pas geboren dochtertje Stormi, bleek eerder al uit een ontroerend babykiekje op sociale media. Om haar liefde voor het meisje nogmaals in de verf te zetten, draagt ze nu ook haar nieuwe make-upcollectie op aan Stormi.

lla

Een maand na de geboorte van haar eerste dochtertje Stormi gaat realityster Kylie Jenner opnieuw aan de slag. De zus van Kim Kardashian komt met een nieuwe make-upcollectie op de proppen, naar eigen zeggen volledig geïnspireerd op haar pasgeboren meisje. ”Ik heb mijn hele zwangerschap aan de collectie gewerkt”, zegt Jenner op sociale media. ”Toen ik samen met haar vader Travis Scott de naam 'Stormi' koos, kreeg ik een golf van inspiratie over mij heen. Ik heb dan ook erg veel tijd gestoken in de details van deze collectie.”

Het weer

En het zijn die details die verwijzen naar Stormi. Zo staat de collectie volledig in het teken van het weer: van oogschaduw met namen als 'Eye of the Storm' tot lippenstiften als 'Nightfall' en 'Cosmic'.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer