Reporters
Volledig scherm
© Reporters

Inwoners Ardooie boos op Laura Lynn

In een interview op Radio 1 heeft Laura Lynn zich niet zo positief uitgelaten over haar hometown Ardooie. "Er gebeurt heel weinig en als je buitenkomt wordt er geroddeld", klonk het. 

10 reacties

  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Ze heeft gelijk in kleine dorpjes gebeurt niet veel. Alsof de tijd daar is blijven stilstaan...
  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    laura lynn heeft gelijk,de geestelijke armoede is groot, op èèn dag zullen de mensen elkaar liefhebben, natuurrampen,ect,zullen ons weer bijèèn brengen
  • Kurt rosseel

    6 jaar geleden
    er is wel een uniek en prachtig provinciaal domein
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ze heeft gelijk. Ik ben van Ardooie.
  • frans vanrobaeys

    6 jaar geleden
    Dat men naar zichzelf kijkt dan moet men een ander niet beoordelen.
  1. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    10

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.
  2. Kenners leggen uit waarom Mustii de finale van het Songfestival niet haalde: “De negativiteit is in z’n hoofd gekropen, en nooit meer weggegaan”
    PREMIUM
    Muziek

    Kenners leggen uit waarom Mustii de finale van het Songfesti­val niet haalde: “De negativi­teit is in z’n hoofd gekropen, en nooit meer weggegaan”

    Hij deed er alles aan om zich te kwalificeren, maar het Belgische feestje zit erop in Malmö. Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) slaagde er met ‘Before The Party’s Over’ niet de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival te overleven. Maar waar liep het dan precies mis voor onze kandidaat, die aanvankelijk héél hoog startte bij de bookmakers? Wij vroegen het aan Songfestivalexperten André Vermeulen en Jasper Van Biesen.