Jonas Steurs (Yusuf).
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas Steurs (Yusuf). © rv

De nieuwe Tamino heet Yusuf: "Ik kan letterlijk huilen terwijl ik een beat maak"

MuziekYusuf, dat zou de nieuwe Tamino zijn: een jonge gast met onpeilbaar diepe ogen, dito oeverloos muzikaal talent én een stel jukbeenderen die je niet hoeft te meten om te weten dat ze de gulden snede over zijn gezicht afroepen. De jonge Leuvenaar bracht net zijn eerste ep Balm uit, vijf liefdesliedjes op een bedje van beats. Maar zijn muze weet naar eigen zeggen nog steeds niet dat ze over haar gaan.

0 reacties

  1. Ooit traden ze op voor miljoenen mensen, nu kent niemand hen nog: hoe vergaat het deze afgedankte artiesten?
    PREMIUM
    muziek

    Ooit traden ze op voor miljoenen mensen, nu kent niemand hen nog: hoe vergaat het deze afgedankte artiesten?

    “Toen we de clip op tv zagen, kwamen we erachter dat we niet langer deel uitmaakten van de groep.” Dat de showbizz een harde wereld is, is algemeen geweten, maar wat als je van de ene op de andere dag uit één van de meest succesvolle muziekgroepen aller tijden wordt gezet? Het nieuwe boek ‘The Rejects: An Alternative History of Popular Music’ vertelt het verhaal van enkele “afgedankte artiesten”. “Toen ze op Glastonbury stonden, zat ik in mijn eentje te huilen in de zetel.”
  2. KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal
    BV

    KIJK. Fans van Pommelien hebben duidelijke mening over in opspraak gekomen Marco Borsato, reactie van zangeres gaat viraal

    Zangeres Pommelien Thijs (22) zingt ‘Nu wij niet meer praten’ tijdens haar tournee in Nederland, maar had duidelijk niet verwacht dat het liedje zoveel ging losmaken bij haar fans. Wanneer Pommelien de zin “Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco (Borsato, nvdr.)?” zingt, roepen haar fans luidkeels “Nee!”. Een reactie die Pommelien niet had zien aankomen. Borsato wordt namelijk officieel vervolgd voor ontucht met een minderjarige. Ondertussen is het zinnetje een trend geworden op TikTok en dienen de fans de zangeres elk optreden van antwoord.