© EK Limburg 2024 vzw

Wielrennen

WEGGEEFACTIE. Zoek maandag naar de EK-fiets en maak kans op tickets voor EK of BK wielrennen en tal van andere mooie prijzen

Maandag zijn alle wielerogen op de Ronde van Limburg gericht. Maar indien ook u bereid bent om een ronde van Limburg te maken op zoek naar ‘De Fiets’, dan maakt u kans op onder meer viptickets voor het EK of één van de andere prijzen. Vier locaties springen daarbij in het oog.

‘De Fiets’ - rood van kleur - trekt maandag naar vier locaties in Limburg. Al wie in het juiste tijdslot ter plaatse is, een foto neemt met de fiets en die vervolgens doorstuurt, maakt kans op een leuke prijs. Die vier locaties zijn...

De Monnoyer schouw in Heusden-Zolder. Wie op de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder op de foto wil gaan met ‘De Fiets’ komt best tussen 9 en 10.15 uur naar het Schachtplein. De betonnen toren is 40 meter hoog. Kortom, moeilijk om daarnaast te kijken.

Net zoals de renners tijdens het EK rijdt ‘De Fiets’ van Heusden-Zolder naar Hasselt, aankomststad in september. Wie in de Limburgse provinciehoofdstad op zoek wil gaan naar de rode tweewieler, kan dat op maandag tussen 11 en 12.30 uur op het Kolonel Dusartplein. Tegelijkertijd vindt daar de ploegenpresentatie en nadien de start van de Ronde van Limburg plaats.

Nog steeds geen selfie met ‘De Fiets’? Tussen 13 en 14 uur krijgt u een nieuwe kans ter hoogte van fietsknooppunt 91 in Bokrijk. Een goede verstaander weet dan: Fietsen door het Water.

De laatste kans wacht tussen 15 een 16.30 uur in Borgloon bij het doorkijkkerkje.

Hebt u een selfie en die ook tijdig doorgestuurd, dan maakt u onder meer kans op twee EK VIP-Club tickets voor woensdag 11 of zaterdag 14 september, twee viptickets voor het BK weg in Zottegem, een wielertruitje gesigneerd door de Europese kampioenen van Limburg 2024 of een fiets- of wandelweekend voor twee personen ter waarde van 218 euro.

Wil u kans maken op bovenstaande prijzen? Stuur uw foto dan door voor maandagavond 23.59 uur via Instagram of naar info@limburg2024.be, met de vermelding van uw naam en mailadres.  (roro)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer