Het zit Gordon Heuckeroth niet mee. De zanger verliest de man met wie hij al meer dan een half jaar aan het daten was.© Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Date van zanger Gordon onverwacht overleden: “Eindelijk iemand die me echt leuk vindt en dan gaat ie dood”

De Nederlandse presentator Gordon Heuckeroth (55) heeft een zwaar verlies te verwerken. Een man met wie hij het voorbij halfjaar aan het daten was, is onverwacht overleden. Dat vertelt hij in de podcast Mischa!.

“Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en dan gaat ie dood. Dat is spijkerhard.” Gordon vertelde het trieste verhaal in de podcast Mischa!, van de Nederlandse radiopresentator Mischa Blok. Hij vernam het nieuws vlak nadat hij een nieuwe koffiezaak uit de grond had gestampt. Over wie het precies gaat, zegt de zanger niet.

Het liefdesleven van Gordon, die enkele jaren geleden bij ons nog opviel als jurylid in K2 zoekt K3, ging niet over rozen. Een jaar geleden stond hij nog op trouwen met de Australische Gavin, maar niet lang na die aankondiging strandde die relatie. Dergelijk nieuws over de zanger wordt in eigen land op hoongelach onthaald.

Dat laatste is hij intussen grondig beu. “Ik kreeg zoveel kritiek over me heen. Ben ik nu een crimineel, omdat ik van iemand gehouden heb die niet op dezelfde manier van mij bleek te houden? Ik word afgeschilderd als een leugenaar. We leven in een maatschappij die verhard en verzuurd is. Achteraf heb ik spijt dat ik dingen heb gedeeld.”(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER