Jongeman met 84 kilogram pepers gearresteerd in Duitsland

Themabeeld.© Reporters / Laif

Een twintiger in Noord-Duitsland is aangehouden terwijl hij in een kruiwagen 84 kilogram ingelegde pepers vervoerde. Volgens de agenten was de 23-jarige niet in staat om “plausibele informatie” te geven over waar hij het voedsel vandaan haalde

scl
Bron: BELGA

De 23-jarige werd volgens de politie in de nacht van dinsdag op woensdag op een voetpad in Bremerhaven tegengehouden. De pepers zaten in verschillende blikken die de man in een kruiwagen vervoerde. 

Volgens de agenten was de 23-jarige niet in staat om “plausibele informatie” te geven over waar hij het voedsel vandaan haalde en waar hij ermee naartoe ging. De politie stelde daarom een onderzoek in op verdenking van diefstal en startte de zoektocht naar de eigenaar van de pepers. 

Oproep

Tot nu toe is het volstrekt onduidelijk waar de grote hoeveelheid vandaan kwamen, deelde een politiewoordvoerster mee. Mogelijk zijn de pepers afkomstig van een horecazaak of een winkel.

De politie doet een oproep aan mogelijke getuigen om zich te melden. De agenten namen de pepers in beslag samen met andere spullen die de 23-jarige bij zich had, waaronder een sporttas, parfum en elektronische apparaten.

LEES OOK. Dit is de nieuwe heetste peper ter wereld: “Hij brandt drie uur lang, gevolgd door maagkrampen die vier uur duren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen