Tussen 3 katten, 3 papegaaien en 8 chihuahua’s: zo viert frontman Golden Earring zijn 70e verjaardag

© Ymke Dirikx

Barry Hay, de frontman van de Nederlandse rockband Golden Earring, wordt donderdag 70. En dat viert “de grootste rockster van Nederland” op een bijzondere manier. Geen interviews over zijn leeftijd, maar tussen zijn drie katten, evenveel papegaaien en liefst acht chihuahua’s.

mtm

De festiviteiten van de man met de legendarische donkere zonnebril gaan door op Curaçao, het eiland waar hij nu al tien jaar woont met zijn vrouw Sandra en hun jongste dochter Gina. Twee jaar geleden verhuisde het gezin er naar hun droomwoning, waar ook hun katten, papegaaien en chihuahua’s het erg naar hun zin hebben.

Barry is op zijn 70e nog altijd niet met pensioen, want een paar weken per jaar staat hij nog altijd met Golden Earring op het podium. Na meer dan 50 jaar is de band nog steeds samen in originele bezetting en ademen ze nog steeds nostalgische rock-‘n-roll uit.

Wie Barry wil feliciteren met z’n verjaardag, kan dat op zaterdag 3 november. Dan staat Golden Earring in de Antwerpse Lotto Arena. Uiteraard komen ‘When The Lady Smiles’, ‘ Radar Love’, Twilight Zone’ en de rest van hun klassiekers die avond uitgebreid aan bod.

© Kurt Frederickx

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen