George en Amal Clooney
Volledig scherm
George en Amal Clooney © EPA

Clooneys delen koptelefoons uit op het vliegtuig: "Alvast sorry"

CelebritiesGeorge en Amal Clooney zijn trots op hun tweeling Ella en Alexander, maar vinden het vervelend als anderen last hebben van hun huilende baby's. Daarom deelden ze op het vliegtuig geluiddempende koptelefoons uit aan hun medereizigers.

0 reacties

  1. Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedrama: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers
    PREMIUM
    Showbizz

    Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedra­ma: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers

    Hadise is terug van weggeweest. Ruim twintig jaar na haar deelname aan ‘Idool’ maakt ze haar comeback als jurylid in ‘Sing Again’. In Turkije is de zangeres nooit van de radar verdwenen, in haar thuisland is ze een echte superster. Al betaalt ze daar ook een hoge prijs voor. Van breed uitgesmeerde ruzies en haar “obsessie voor geld” tot alle heisa over plastische chirurgie: het leven van Hadise Açikgöz (38) blijft voer voor controverse en kritiek.
  2. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”