Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wozniacki trekt in bloedvorm naar halve finale tegen Elise Mertens: "Ik kijk uit naar de partij"

Australian OpenElise Mertens mag zich voor haar halve finale opmaken tegen 's werelds nummer twee Caroline Wozniacki. De Deense haalde het in haar kwartfinale van de Spaanse Suarez Navarro in drie sets: 6-0, 6-7, 6-2. 

6 reacties

  • dieter welker

    6 jaar geleden
    @Hugo, zo onzeker.. beetje chauvinistisch mag wel niet? En dan 2 keer het zelfde posten.. schrik dat iemand uw onderbouwde mening niet zal zien. Zuurpruim. #mertens4thewin
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Inzetten Roland als je zo zeker bent.Je wordt dan miljonair.
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat er een nieuwe Kim en/of Justine geboren is, zodanig ook dat we een beetje meer tennis op TV kunnen bekijken.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Mertens heeft geen schijn van kans. Wozzie gaat dat spel daar winnen.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Elise heeft geen schijn van kans; Wozniacki gaat dat spel daar winnen
  1. AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op historische grandslamtitel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”
    Play
    Australian Open
    9

    AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op histori­sche grandslam­ti­tel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”

    Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoached werd door zijn vader vanuit de tribunes. Medvedev (ATP 2) versus een Nadal op recordjacht: zelden moet een finale van een grandslam een zo uitgesproken favoriet bij de tennisfans kennen. De schurk (25) tegen de tien jaar oudere held, zondag om 9u30 Belgische tijd. Lees hier alles over de halve finale tussen Medvedev en Tsitsipas.
  2. Overvolle werkagenda na het paasverlof? Zo ga je ermee om en vermijd je het in de toekomst
    Jobat

    Overvolle werkagenda na het paasverlof? Zo ga je ermee om en vermijd je het in de toekomst

    Een dag vol werkvergaderingen, deadlines en lange to-do-lijsten: tussen eindeloze verplichtingen door lijkt een moment voor rust vaak onmogelijk. En dat is al zeker het geval na een weekend of verlofperiode. Met alle gevolgen van dien: uit een onderzoek van SERV, de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen, blijkt dat maar liefst 900.000 Vlamingen vorig jaar te veel stress ervaarden op het werk. Jobat.be helpt hen graag een handje.