Vreugde en verdriet bij Anouk Matton: zus Hilke bevallen van eerste kindje op dag dat ze afscheid namen van hun grootmoeder

Mooi nieuws én droevig nieuws voor Antwerps dj Anouk Matton, want op de dag dat ze afscheid moest nemen van haar grootmoeder zette oudere zus Hilke haar eerste kindje op de wereld: Novi Rae van Nispen.

De zusjes Matton schommelen de laatste dagen ergens tussen vreugde en verdriet. Hilke Matton, zus van de wereldberoemde dj MTTN en schoonzus van haar nog bekendere man Dimitri Vegas, is gisteren bevallen van haar eerste kindje: Novi Rae van Nispen. Ze verwelkomde haar dochtertje net op de dag dat de familie Matton afscheid moest nemen van hun grootmoeder, zo deelt Anouk op haar Instagrampagina. “Vandaag afscheid moeten nemen van onze grootmoeder en tegelijkertijd nieuw leven mogen verwelkomen. #tantenouky”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Anouk en zus Hilke Matton leven elk een totaal ander leven: “We zijn veel te eigenwijs om samen te werken”

Tv-kijkend Vlaanderen leerde Hilke in het najaar van 2021 kennen in Anouk Matton Privé op VTM2, een realityreeks waarin de ‘vrouw van Dimitri Vegas’ centraal stond en die niet overal goeie kritieken kreeg. Hilke was toen nog vrijgezel, maar vond intussen de liefde bij Antwerpenaar Driss van Nispen. (grbe)

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER