© tomas

El Khannouss en McKenzie ontbreken op training bij KRC Genk, Tolu houdt het bij loopoefeningen

De eerste en meteen ook enige open training van KRC Genk deze week lokte woensdagmiddag enkele honderden (vooral jonge) fans naar het B-veld achter de Cegeka Arena. Zij zagen hun idolen een sessie van ruim anderhalf uur afwerken. Bilal El Khannouss en Mark McKenzie ontbraken, Tolu Arokodare hield het bij loopoefeningen.

Arokodare, die zondag tegen Club Brugge uitviel met een hoofdblessure, trok dinsdag naar de neuroloog. Uit de onderzoeken kwam niets ernstigs aan het licht. Woensdag hield de aanvaller het nog bij loopoefeningen, als alles goed gaat sluit hij donderdag opnieuw aan op training. Dat laatste geldt ook voor Bilal El Khannouss (stramme spieren) en Mark McKenzie (rug), die de woensdagtraining uit voorzorg aan zich voorbij lieten gaan.

Matias Galarza was wel van de partij. De Argentijn ondervond de voorbije dagen nog lichte hinder nadat hij tegen Club een tik tegen de knie had gekregen. Galarza skipte daarom samen met de intussen bijna volledig herstelde Aziz Ouattara (adductoren) de wedstrijdvormen, het duo pikt donderdag allicht aan bij de groep.

Na afloop van de training namen spelers en staf nog uitgebreid de tijd voor een handtekeningen- en fotosessie met de massaal toegestroomde fans.

© tomas

© tomas

(tomas)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer