Wie een stand op het Avondfeest wil kan zich inschrijven tot 30 april.© Kris Martlé

Udo trapt op 29 juni tijdens Avondfeest de Berlaarse zomer af

Berlaar -

Op de laatste zaterdag van juni zet Berlaar naar goede gewoonte de zomer in met het Avondfeest.

Op zaterdag 29 juni bruist de Berlaarse Markt weer van gezelligheid tijdens het traditionele Avondfeest. Verenigingen en zelfstandigen palmen dan Berlaar-Centrum in met hun drank- en eetstanden. Met randanimatie en straatartiesten zorgt ook het lokaal bestuur ervoor dat er iets te beleven valt.  

Het Avondfeest is een soort braderij waar Berlaarse handelaars en verenigingen bezoekers verwennen met hapjes en drank, koopwaar en informatie. Er zijn ook verschillende dans- en muziekoptredens. Wat nooit ontbreekt op het Avondfeest zijn straatanimatie, een megaspringkastelenpark, een reuzetrampoline, het aquabubblebad, een klimtoren met deathride en kermiskramen.

In het verleden werd het Avondfeest traditioneel afgesloten met een vuurwerkshow. “Maar daar kiezen we voortaan voor een duurzamer en meer diervriendelijk alternatief”, vertelt burgemeester Walter Horemans (CD&V). “Op deze 45ste editie verwelkomen we om 21.45 uur The Mind uit Berlaar, om 23.15 uur volgt zanger Udo, die met een spetterend optreden de festiviteiten zal afronden.”

Verenigingen en zelfstandigen die zelf een stand op het Avondfeest willen plaatsen, kunnen zich nog inschrijven tot 30 april via www.berlaar.be/oproepavondfeest2024. (HB)

Udo sluit het Avondfeest af.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners