David enkele weken geleden en nu.
Volledig scherm
David enkele weken geleden en nu. © Isopix / AFP

Onderging David Beckham stiekem een haartransplantatie?

ShowbizzDrie weken geleden werd David Beckham (43) nog met een steeds dunner wordende haardos gespot aan een zwembad in Miami, maar op een persconferentie in Hong Kong verscheen de voetballer plots met een volle coupe. Onderging hij stiekem een haartransplantatie?

8 reacties

  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Dat is duidelijk zo een spuitbusje met keratinevezels en geen haartransplant
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Ja en is zijn hoofd
  • Jef Peeters

    6 jaar geleden
    Dit is niet het resultaat van een transplantatie denk ik. Dit lijkt eerder op het gebruik van een spuitbusje met keratinevezels. Die microvezels hechten zich dan aan de aanwezige haren en minihaartjes waardoor het lijkt alsof je een volle/dichte kop haar hebt. Het gekozen kleurtje lijkt trouwens een beetje 'off' :-)
  • Erwin Werwaarts

    6 jaar geleden
    Mooi hoofdhaar is fijn voor jonge mensen , maar een kaal hoofd is voor echte mannen op leeftijd die boven hun ijdelheid staan . Daarenboven is wat echt telt niet hetgeen er boven de schedel is , maar wel wat eronder zit . Haha .
  • Ronald Daens

    6 jaar geleden
    Zou straf zijn dat hij na een transplantatie al op drie weken tijd een volle haardos heeft. Normaal gezien neemt het herstel na een haartransplantatie al drie weken in proces dan vallen de haartjes uit en dan beginnen ze terug te groeien na een dik half jaar begin je het pas echt te zien. Volgens mij gewoon van die special poeder gebruikt.