Lille United B - KFC De Kempen

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

KFC De Kempen sleept gelijkspel uit de brand in de uitwedstrijd tegen Lille United B

Lille United B stond in de rust met 2-1 voor in de wedstrijd tegen KFC De Kempen. In de tweede helft kwam KFC De Kempen nog terug. Het duel eindigde op 2-2.

Binnen het half uur nam Lille United B de leiding, toen Stien Kivit scoorde. Annelien Van Eyndhoven bracht in de 33ste minuut KFC De Kempen op gelijke hoogte. Kivit bracht in de 43ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Van Eyndhoven gelijk namens KFC De Kempen. Het resultaat betekent dat KFC De Kempen al zevende wedstrijden na elkaar ongeslagen is.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Lille United B één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl KFC De Kempen drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Lille United B dit seizoen.

In de volgende wedstrijd gaat Lille United B op vrijdag 26 april om 19.30 uur op bezoek bij Herselt B. KFC De Kempen ontvangt zaterdag 27 april om 15 uur Lentezon.

DOELPUNTEN: 29' Kivit 1-0, 33' Van Eyndhoven 1-1, 43' Kivit 2-1, 57' Van Eyndhoven 2-2.