Sint-Martens-Voeren met Heem en Natuur

Graag nodigt Heem en Na tuur uit voor een excursie door het dorp St-Martens-Voeren met aandacht voor de recente en minder recente veranderingen met gids Elza Vandenabeele.

nico meens

Heem en Natuur Voeren organiseert deze wandeling op zondag 22 april 2018, om 14. Vertrek aan het Veltmanshuis (Kwinten 3, St-Martens-Voeren).

duur ca 2 uur, deelname gratis.

Info: Heem en Natuur Voeren.

Jaarvergadering

Op woensdag 26 april, om 20.00 uur, vindt onze jaarvergadering plaats in het Veltmanshuis (Kwinten 3, Sint-Martens-Voeren),. Naast de ‘officiële’ agenda (kort jaarverslag, financiële toestand) is er ook ruimte voor de inbreng van de leden: wat vinden jullie van de voorbije activiteiten en publicaties; welke zijn de wensen voor de toekomst? Om het nog interessanter te maken (ook voor niet-leden die graag eens met onze vereniging zouden kennismaken) zullen we een film tonen die Jan Verheijden uit Teuven heeft gemaakt over de Gulpvallei, van bron tot monding. Daarbij aansluitend vertelt Hettie Meertens van de Stichting ARK over het Gulp-project in Slenaken, maar dat zich ook tot Voeren (Teuven en Remersdaal) uitstrekt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer