Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe manager Lotto Soudal: "We moeten het lef tonen om een grote naam binnen te halen"

WielrennenDe renners van Lotto Soudal stomen zich deze week op Mallorca klaar voor het nieuwe wielerseizoen. Voor Paul De Geyter, de algemene manager van de Belgische ploeg, het moment om zijn ambitie met het team uit te spreken. "Wij willen de komende jaren een hoofdrol opeisen in de Belgische klassiekers", aldus De Geyter.

0 reacties

  1. Jonge mountainbiker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilippe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13
    1

    Jonge mountainbi­ker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilip­pe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13

    Opnieuw Jonathan Milan boven in de Giro. Ook al had de Italiaan de belangrijkste waaier gemist. Tevergeefs probeerde hij zich terug te knokken, alleen maar om terug te waaieren. Pas vijftien kilometer later kon Lidl-Trek het gat dichten. Ook een jonge mountainbiker, een vluchter die bijna verkeerd reed, felicitaties (“Dat is Franse klasse!”) van Calmejane voor zijn landgenoot Alaphilippe - gisteren aan het feest- en het betere spurtwerk van Groves maar zeker Milan bleven bij op weg naar Cento. Ondanks een ultieme vluchtpoging van Dries De Pooter (Intermarché-Wanty) speelden de Belgen niet mee voor ritwinst. Tim Merlier had gehoopt om revanche te nemen na zijn declassering van eergisteren, maar hij kwam er niet aan te pas en strandde pas op een vijftiende plaats.
  1. LIVESTREAM. Kijk vandaag (16u15) als HLN-abonnee naar de 2de etappe in de Ronde van Noorwegen, kan Nys opnieuw winnen?
    43

    LIVESTREAM. Kijk vandaag (16u15) als HLN-abon­nee naar de 2de etappe in de Ronde van Noorwegen, kan Nys opnieuw winnen?

    Meteen Belgisch succes in de Ronde van Noorwegen met Thibau Nys. Het blijft ook uitkijken naar de prestaties van Wout van Aert bij zijn heroptreden. Bij HLN hoeft u er niets van te missen. Via een livestream zit u als abonnee op de eerste rij om de Ronde van Noorwegen te bekijken, met commentaar van Maxim Goethals. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar verandering in brengen.
  2. Plannetje van Bardet en co wordt sof en Pogacar kan het niet laten: de opvallendste momenten van rit 17

    Plannetje van Bardet en co wordt sof en Pogacar kan het niet laten: de opvallend­ste momenten van rit 17

    Geen nieuwe dagzege voor Tadej Pogacar in de Giro. De klassementsleider beleefde een probleemloze etappe in z’n roze trui. Het opvallendste manoeuvre van de dag kwam van DSM-Firmenich, al bleek het meesterplan uiteindelijk niet zo meesterlijk. Romain Bardet liet z’n ploeg op kop rijden in de hoop naar de ritzege te kunnen knallen, maar z'n ploegmaats raakten (te) snel opgesoupeerd. De sterke Duitser Georg Steinhauser profiteerde er optimaal van en knalde naar de zege op Passo del Brocon. Daar kon ook een late uitval van...Pogacar niets meer aan veranderen. Bekijk de opvallendste momenten van de rit in bovenstaande video.