Yogaleraar Philippe Gits zet de deuren van zijn school open.© ies

Yogaschool gooit deuren open: “Gratis kennismakingsles voor iedereen”

Eksaarde -

Philippe Gits gooit op zater0dag 20 april de deuren van zijn yogaschool weer open. Gits is al meer dan dertig jaar aan de slag als yogaleraar.

Ivan Elegeert

Hij deed zijn kennis op aan de Yogaschule Heinz Grill en enkele andere befaamde Duitse instituten en volgt de theorie van de ‘nieuwe yogawil’. Daarbij wordt de adem in haar beweging vrijgelaten. Er wordt niet rechtstreeks, met de wil, in de adem ingegrepen.

“Je merkt al snel hoe het bewust vormen van harmonische bewegingen tot eerste opbouwende ervaringen leiden. Je leert het belang kennen van het bewust en zelfstandig vormen van de bewegingen”, vertelt Gits, die al sinds 1992 onafgebroken yogales geeft en in Eksaarde intussen ook zijn eigen yogaschool heeft.

Ontspanning

“Een bewuster omgaan met lichte en intensievere bewegingen en met de adem versterkt de wervelkolom, de organen of de lymfe met haar immuniteit. Daarnaast brengt dit ook meer stabiliteit in de gevoelens. Je ervaart al snel een grotere ontspanning”, aldus nog Gits.

Wie het zelf wil meemaken, kan op zaterdag 20 april om 10, 14 en 16 uur deelnemen aan een gratis yogales van 45 minuten in de school aan het Moervaartveer in Eksaarde.

Inschrijven kan via 0473-41.68.41 of www.yogaschool.be/nl/opendeurdag-20-april/inschrijving-opendeur-20-april-2024
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER