© rr

Win tickets voor Screamfest in Antwerpen

Horror en metal, het is een populaire combinatie. Vandaar dat we onze lezers de kans geven om duotickets te winnen voor The Kraken Screamfest 2018 op 22 oktober in Antwerpen.

TDS

The Kraken Screamfest kende al edities in het buitenland en komt nu naar ons land. Op maandag 22 oktober strijkt het evenement neer in Cinema Cartoon’s in hartje Antwerpen. Er wordt een recente (Amerikaanse) horrorfilm getoond die tot op het laatste moment geheimgehouden wordt. Daarnaast is er allerlei randanimatie. Zo kan je je door professionele make-upartiesten laten omtoveren in een horrorpersonage. Er zijn ook enkele angstaanjagende verrassingen voorzien. De organisatie spreekt van “the most terrifying movie experience ever”.

Zowel de film als het hele evenement zijn dus niet voor angsthazen. En ook niet voor minderjarigen. Enkel wie 18+ is komt binnen. De deuren gaan open om 18u en tickets kosten 10,50 euro. Daarvoor krijg je niet enkel toegang tot het evenement maar ook twee cocktails.

Wij van GvA Metal Maniac geven twee duotickets weg. Hoe kan je die winnen? Ga naar facebook, like onze GvA - Metal Maniac pagina, en stuur vervolgens een mail naar tom.desmet@mediahuis.be met als onderwerp ‘Screamfest’. Vermeld in je mail je naam en adres. De wedstrijd duurt tot zondag 21 oktober, 20u. De winnaars worden per mail verwittigd en krijgen een duoticket, dat dus geldig is voor twee personen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER