EPA
Volledig scherm
© EPA

Liam Gallagher doet bizarre uitspraak: "Duitse politie trok mijn voortanden uit met een tang"

Liam Gallagher (45) doet een bizarre uitspraak over een incident dat in 2002 in München plaatsvond. De gewezen Oasis-zanger beweert dat de Duitse politie destijds zijn voortanden met een tang uittrok.

0 reacties

  1. “Manon en ik willen allebei in West-Vlaanderen wonen”: Rik Verheye over ‘Nonkels’ en de terugkeer naar z’n roots
    PREMIUM
    tv

    “Manon en ik willen allebei in West-Vlaanderen wonen”: Rik Verheye over ‘Nonkels’ en de terugkeer naar z’n roots

    Na vijftien jaar in Antwerpen keert Rik Verheye (37) terug naar de roots. In het groen, op een boogscheut van de zee. “Heerlijk rustig tussen de koeien en de paarden”, lacht hij. Een groot contrast met z'n drukke agenda. Zo is er ‘Nonkels’, waarvan het tweede seizoen volgende week start op Play4. Vol passie praat Verheye over de opnames, pannenkoeken én een allergische naaktkat. “Weet je dat ik een cat cam heb? Cóntinu zit ik daarnaar te kijken.”
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’ blikt terug op dramatisch namiddagje shoppen: “Mijn ogen zijn opengegaan”

    Wat een onschuldig namiddagje shoppen moest worden, eindigde met bitsige discussies en tranen in de ogen. De concurrentiestrijd op het erf van Martijn (36) bereikte zondagavond een nieuwe climax in ‘Boer zkt vrouw’. Lynnsie (32) en Lisanne (32) kibbelden tegen de sterren op, Martijn keek het tafereel met lede ogen aan. In dit interview blikt hij uitgebreid terug op die bewogen namiddag en verklapt hij welke gevolgen het gekibbel had. “Ik ben op zoek naar een sterke vrouw, maar ze moet ook wel water bij de wijn kunnen doen.”