Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Elia Viviani begint weer met overwinning

WielrennenHet aangekondigde duel tussen de sprinters Elia Viviani en Caleb Ewan draaide in Port Adelaide uiteindelijk op een onemanshow van Viviani uit. De Italiaanse kampioen en zegekoning van 2018 had geen kind aan zijn Australische uitdager, die in de slotkilometer helemaal verloren reed en uiteindelijk pas 23ste werd.

2 reacties

  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Nogmaals bewezen , Deceuninck Quick-Step , sterkste ploeg, familie vriendenploeg in het peloton. De Wolfpack Boy's.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    En daar gaat de wolfpack, ze gaan weer iedereen oppeuzelen hahaha love those guys!
  1. Plannetje van Bardet en co wordt sof en Pogacar kan het niet laten: de opvallendste momenten van rit 17

    Plannetje van Bardet en co wordt sof en Pogacar kan het niet laten: de opvallend­ste momenten van rit 17

    Geen nieuwe dagzege voor Tadej Pogacar in de Giro. De klassementsleider beleefde een probleemloze etappe in z’n roze trui. Het opvallendste manoeuvre van de dag kwam van DSM-Firmenich, al bleek het meesterplan uiteindelijk niet zo meesterlijk. Romain Bardet liet z’n ploeg op kop rijden in de hoop naar de ritzege te kunnen knallen, maar z'n ploegmaats raakten (te) snel opgesoupeerd. De sterke Duitser Georg Steinhauser profiteerde er optimaal van en knalde naar de zege op Passo del Brocon. Daar kon ook een late uitval van...Pogacar niets meer aan veranderen. Bekijk de opvallendste momenten van de rit in bovenstaande video.
  2. “Grootsheid is het doel”: Cristiano Ronaldo pompt z'n geld in het bedrijf achter het bandje rond de arm van Mathieu van der Poel
    15

    “Grootsheid is het doel”: Cristiano Ronaldo pompt z'n geld in het bedrijf achter het bandje rond de arm van Mathieu van der Poel

    Tijdens het voorbije wielervoorjaar merkte u bij Mathieu van der Poel ongetwijfeld het opvallend wit bandje rond z'n linkerpols op. Als ambassadeur van Whoop draagt hij de activity tracker overal waar hij gaat en staat. ‘MVDP’ krijgt nu mooi gezelschap, want ook niemand minder dan Cristiano Ronaldo heeft zich als ambassadeur én zelfs investeerder aangesloten bij het bedrijf. “Om op je beste niveau te blijven, moet je je lichaam door en door kennen.”