The Sun: “Romelu Lukaku is papa geworden van een zoon: Romeo”

© Photo News

Er waren al vermoedens omdat hij zijn recente doelpunten vierde met de duim in de mond en volgens de Britse tabloid The Sun is Romelu Lukaku wel degelijk papa geworden van een zoon: Romeo. De spits bevestigt noch ontkent het nieuws maar lijkt het bericht op Instagram af te schilderen als een grappige roddel.

vml

Volgens The Sun zou Romelu Lukaku (25) met zijn Nederlandse vriendin Sarah Mens naar Amerika afgereisd zijn om daar te bevallen. Dat laatste is echter erg vreemd want haar vader, de Nederlandse presentator Harry Mens, meldde in mei nog dat de relatie tussen de twee voorbij was. Uit Nederlandse hoek wordt ook nu ontkend dat zij de moeder zou zijn.

Zelf reageert hij met een lachende foto op Instagram: “Wanneer je een grappige roddel hoort...”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De spits zat in de kerstperiode “wegens persoonlijke redenen” niet in de selectie van Manchester United. Sinds hij terugkeerde vierde hij zijn doelpunten al met de duim in de mond. Vragen daarover werden toen meteen afgewimpeld als “een privézaak”. Lukaku schermt zijn privéleven altijd goed af: over zijn liefdesleven blijft hij steevast mysterieus.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen