Hove - Elzestraat

Derde Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Marie Van Hissenhoven en Mano Verhelst bezorgen Hove zege op Elzestraat

Hove boekte een zege in de wedstrijd tegen Elzestraat. Het team won zaterdag met 2-1.

Verhelst opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg. Elzestraat maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Tine Guilliams scoorde in de 6de minuut. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Het beslissende doelpunt voor Hove werd gemaakt door Van Hissenhoven.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Hove twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Elzestraat één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Elzestraat de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 2' Verhelst 1-0, 6' Guilliams 1-1, 86' Van Hissenhoven 2-1.