Maria-ter-Heide - Brecht

Vierde Provinciale C Antwerpen

Brecht laat Maria-ter-Heide kansloos in uitwedstrijd

Brecht behaalde een klinkende 1-6 zege op Maria-ter-Heide zondag.

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Samet Yaman scoorde na 8 minuten. Na een overtreding in de 25ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Nico Quackels van Maria-ter-Heide van het veld na een tweede gele kaart. Frans Issifou bracht in de 44ste minuut Brecht op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Vincent Van Nuffel Brecht op voorsprong. Zeven minuten later voerde Brecht de voorsprong op. Van Nuffel passeerde nog een keer de doelman. Zeven minuten later bouwde Brecht de voorsprong uit naar 1-4. Issifou passeerde nog een keer de doelman. Jorre Vandeputte diepte de voorsprong van Brecht uit in de 77ste minuut. Maar Brecht had nog tijd voor een extra doelpunt. Vandeputte vond het doel opnieuw met nog één minuut te spelen.

Maria-ter-Heide heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl Brecht drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 8' Yaman 1-0, 44' Issifou 1-1, 51' Van Nuffel 1-2, 58' Van Nuffel 1-3, 65' Issifou 1-4, 77' Vandeputte 1-5, 89' Vandeputte 1-6.

GELE KAARTEN: 19' Quackels (Maria-ter-Heide), 53' Wygers (Maria-ter-Heide), 71' Yaman (Maria-ter-Heide), 74' Geens (Brecht).

RODE KAART: 25' Quackels (Maria-ter-Heide).