James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje.
Volledig scherm
James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje. © EPA

James Franco: “Grootste nachtmerrie aan Oscars te danken”

Een paar weken geleden werd James Franco nog getipt als één van de grootste kanshebbers op een Oscar, maar zijn droom werd deze ochtend tijdens de bekendmaking van de genomineerden volledig aan diggelen geslagen. De Academy zag de 39-jarige Golden Globe-winnaar over het hoofd in de categorie van Beste Acteur, wat volgens insiders vooral te maken heeft met het feit dat vijf vrouwen hem recent beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Opnieuw een bittere pil voor Franco, die in een interview met onze Hollywood-reporter vertelt hoe de Oscars hem zeven jaar geleden al heel wat schaamte en kopzorgen bezorgden.

1 reactie

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Moeten mannen nu ook vrouwen beschuldigen van uitdagend gedrag ? Gedaan met optutten, korte rokjes, weelderige boezems, hoge hakken, met de kont draaien ... of hoe een open verdraagzame wereld ook zonder slag of stoot zichzelf tot fundamentalistisch wangedrocht kan omvormen.
  1. Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”
    Showbizz

    Onze vrouw sprak met James McAvoy over ‘His Dark Materials’: “Ik vond mezelf niet geschikt voor de rol”

    Game Of Thrones’, ‘Big Little Lies’ en ‘Chernobyl’ zijn nog maar net gedaan, of HBO geeft ons opnieuw iets leuks om naar uit te kijken. De zender loste op Comic Con de trailer van de langverwachte nieuwe fantasy-reeks ‘His Dark Materials’. Eén van de hoofdrollen is voor James McAvoy weggelegd, die amper een paar dagen voor de start van de opnames de rol van Lord Asriel kreeg aangeboden. “Ik vond mezelf allesbehalve geschikt voor de rol, maar ik heb de studio een groot plezier gedaan door hen op het laatste nippertje uit de brand te helpen”
  2. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”
    PREMIUM
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 3. Cate Blanchett: “Het is niet vijf vóór, maar vijf over twaalf”

    Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Cate Blanchett, die al meer dan 25 jaar meedraait in Hollywood en voor eeuwig in het geheugen gegrift staat als Galadriel uit ‘Lord Of The Rings’. Blanchett maakt zich best wel zorgen, zeker over haar 80-jarige moeder. “De kinderen begrijpen niet waarom niemand bij oma mag.”
  1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”
    PREMIUM
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 2. Sandra Oh: “Ik merk dat ik steeds minder goed in mijn vel zit”

    Hollywood beleeft bijzonder bange dagen. Zowat alle opnames liggen lam en filmreleases worden uitgesteld. Nooit eerder was het zó stil in de Entertainment Capital of the World. Waar, hoe en met wie brengen de Hollywoodsterren hun lockdown door? Dat kom je in deze nieuwe reeks te weten. Vandaag spreekt onze Hollywoodredactrice Kristien Gijbels met actrice Sandra Oh, die jarenlang een vaste waarde was bij ‘Grey’s Anatomy’ maar de laatste tijd vooral furore maakt als de Eve uit ‘Killing Eve’. De Hollywoodster heeft het zwaar in haar kot: “Ik mediteer nu meerdere keren per dag.”
  2. Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?
    HLN Shop

    Mogelijk fataal voor je hond of kat: welke voeding mag je nóóit met je huisdier delen?

    Een hond die smekend naar je opkijkt terwijl je aan het eten bent, of een kat die zich behaaglijk op je schoot vlijt zodra je een koekje pakt: huisdieren weten hoe ze ons moeten verleiden voor een hapje van ons eten. Maar hoe veilig is het eigenlijk om ze te laten meesnoepen? En welke voeding kun je maar beter ver bij ze vandaan houden? HLN Shop overloopt welke hapjes schadelijk zijn voor je huisdier.