EPA
Volledig scherm
© EPA

Ryanair schrapt 50 vluchten van en naar België door staking op 25 en 26 juli

Ryanair gaat tijdens een staking op 25 en 26 juli 50 van de 160 vluchten van en naar België schrappen, goed voor 31 procent. In heel Europa gaat het om 300 van de 2.400 vluchten. Dat meldt de Ierse lowcostmaatschappij in een mededeling. Er zullen 50.000 passagiers getroffen worden. Werknemers van de Ierse lowcostmaatschappij eisen betere loon- en arbeidsvoorwaarden en een erkenning van de vakbonden.

64 reacties

  • Jean Paul Peelis

    6 jaar geleden
    Het is goedkoop. De ongemakken is het enige gratis bij Ryanair.
  • Luc Besson

    6 jaar geleden
    @ dré tsjoeps : op de lijsten staan bijna nooit serieuze mensen, deze hebben geen tijd om zich hiermee bezig te houden. Ze hebben ook geen bescherming nodig, omdat ze al blamen kregen, hun werk niet goed doen en 3 maand per jaar ziek zijn !
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Eerst een contract tekenen waarmee je dus akkoord gaat en daarna van je neus gaan maken Het is zowat hetzelfde als zij die een goedkoper stuk bouwgrond kochten in de nabijheid van een luchthaven en daarna onophoudelijk gaan staan bleiten omdat er te veel lawaai is.
  • Dirk Jacobs

    6 jaar geleden
    vakbonden denken dat ze de werkmens helpen maar doen meer kapot dan goed. Gewoon enkele stakers buiten gooien en de rest gaat vanzelf aan het werk.
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    De rechts- en anti-vakbond denkende mensen zouden ook eens moeten inzien dat dit een onderneming is die onder de prijzen van de meesten werkt, dat heeft een oorzaak. Zagen dat het gratis van de linksen niet kan maar tegelijkkertijd de vakbonden afbreken als ze protesteren tegen de ongelijkheid in arbeidsoverkomsten die onder de prijs werken laten bestaan, dit kan niet dit is tegen alle logisch denken.