© Getty Images

Raphaël Varane verlengt contract niet bij Manchester United en gaat op zoek naar een nieuwe club

Raphaël Varane is bezig aan zijn laatste seizoen voor Manchester United. De 31-jarige Franse verdediger zal zijn contract niet verlengen en trekt de poorten van Old Trafford na drie jaar achter zich dicht.

Quinten Torfs

Varane verkaste drie jaar geleden van Real Madrid naar Man United. In de Spaanse hoofdstad won hij vier keer de Champions League en drie keer de landstitel, maar in Engeland kon hij nooit écht overtuigen en was hij niet altijd zeker van een basisplaats. Toch blikt de Fransman met een glimlach terug op zijn verblijf in Manchester.

“Het zijn geweldige jaren geweest waarin ik voor deze speciale club mocht spelen”, zei Varane op sociale media. “De eerste keer dat ik op Old Trafford speelde, was fantastisch. De sfeer was geweldig. Je moet voor Manchester United hebben gespeeld om dat te kunnen begrijpen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Varane speelde net geen honderd wedstrijden voor de Red Devils en neemt woensdag in de laatste thuiswedstrijd tegen Newcastle United afscheid van de fans. Waar de wereldkampioen van 2018 zijn carrière verder zet, is nog niet bekend.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer