Frankie Muniz en zijn kat.
Volledig scherm
Frankie Muniz en zijn kat. © Instagram

Voor miljoenen euro schade aan huis van ‘Malcolm in the Middle’-ster: “Mijn kat heeft alles vernield”

CelebritiesAmerikaans acteur Frankie Muniz is ten einde raad. Terwijl hij enkele dagen naar Frankrijk was afgereisd voor de begrafenis van zijn oom, is zijn huis in Phoenix volledig ondergelopen en vernield. Bij aankomst trof hij water aan dat metershoog stond, en er is sprake van meer miljoenen euro’s aan schade. Frankie weet ook al hoe de ramp is kunnen gebeuren: hij geeft zijn kat de schuld.

9 reacties

  • Franky Puystjens

    5 jaar geleden
    Mijn eigen kat heeft iets nog veel ongelooflijker gedaan: onbedoeld het vuur aangestoken van mijn gasfornuis! Het klinkt belachelijke fantasie maar ik heb het met mijn eigen ogen zién gebeuren. Hij wandelde over het net schoongemaakte fornuis, en tijdens het er àf stappen duwde hij op zodanige wijze op een van de knoppen, dat zowel de piëzo-ontsteking aansloeg én de knop draaide zodat ook de gastoevoer open ging. Tot mijn verbijstering begon de brander perfect volle bak te geven...!!!
  • Rik Vang

    5 jaar geleden
    Is een acteur, en hij acteert slachtofferrollen... Onze poes zit geen dagen achtereen alleen, daar komt alle dagen iemand naar kijken!
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Is wel een beetje flauw om alles op u kat te steken, misschien zelf iets vergeten bij vertrek kan he in vlaag van verdriet door overlijden familielid. Heb in het verleden jarenlang katten gehad, maar hebben nog nooit een kraan opengezet of noemenswaardige schade aangericht, buiten wat krapsporen en eens een omgestoten vaas of kadertje.
  • Wannes Vandevelde

    5 jaar geleden
    Moet toch es verklaren hoe op elk verdiep een meter water kan staan. Volgens mij loopt water naar beneden, en staat dan op het onderste verdiep eventueel 4m water. Dat er schade kan zijn, kan ik nog geloven, maar die bizarre uitleg...had er graag foto's van gezien. Een kat (huisdier) laat je geen dagen alleen thuis, dan moet je niet verwonderd zijn van 'schade'. Zonder die kat waren z'n posts niks interessant. Kan dus gerust een oppas af.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Zou het kunnen dat Frankie de kat bij de spreekwoordelijke melk zette? Dat Frankie zelf een kraan te weining dichtdraaide?