© Neel Vermeiren

Stella Trial voor goede doel

In Stella Matutina, school voor secundair onderwijs, werd de Stella Trial georganiseerd. De leerlingen liepen in estafette door de gebouwen.

Neel Vermeiren

Ook hebben ze allerhande verkoopacties georganiseerd voor het goede doel. “De actie past in de 100km-run tegen kanker waaraan vier van onze leerkrachten gaan deelnemen”, zegt Leen Vermeiren van Stelle Matutina. “Met deze acties op school wilden de leerlingen daar een steentje aan bijdragen. Want om aan de run te mogen deelnemen, moest 2.500 euro inschrijvingsgeld verzameld worden.”

Op zondag 18 maart 2018 zullen vier leerkrachten van de school deelnemen aan de 100km-run tegen kanker. Alle info hierover, en het rekeningnummer voor eventuele giften, vind je op deze website https://www.100kmrun.be/team/stella-matutina-wuustwezel. Het komt er op neer dat zij met z'n vieren samen 100km moeten lopen, waarbij de eerste loper 40km zal afleggen. Na 10km pikt de tweede loper bij aan en samen lopen ze verder, weer 10km verder komt de derde loper erbij en vervolgens de vierde. Op die manier leggen ze dus respectievelijk 40,30,20 en 10km ofwel 100km af en komen ze samen over de meet.

Om aan deze run te mogen deelnemen, wordt bovendien verwacht dat de ploeg 2500 euro inschrijvingsgeld verzamelt, een bedrag dat nadien wordt overgeschreven naar Kom op tegen Kanker. Daarom organiseren zij vrijdag 23 februari presenteren de quiz " 't Stella kwist tegen kanker" https://www.100kmrun.be/acties/t-stella-kwist-tegen-kanker. Inschrijven voor deze kwis kan nog op het volgende mailadres: tstellakwisttegenkanker@gmail.com. Ook bedrijven die de school een warm hart toedragen, mogen zich via dit mailadres melden voor eventuele sponsoring.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER