rv
Volledig scherm
© rv

Het is bewezen: voetballer Fellaini kan elke haarstijl aan

Rode Duivel Marouane Fellaini staat met elke haarstijl. Dat heeft hij zonet zelf bewezen via zijn instagrampagina.  Fellaini deelde foto's van het blad GQ Style waarvoor hij recent poseerde.

10 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Oh, zijn madam kan zich zo uitleven op dat haar! Geweldig gewoon! Zeker de mickey ;)
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Wat heeft dit te maken met voetbal ? Medianieuws : waardeloos
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    misschien mag hij nu eens proberen om voor minnie door te gaan hahaha grappigs
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Hebben die echt niks anders te doen
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    Stijl is toch een ongelooflijk rekbaar begrip nietwaar? Ieder zijn goesting zeker
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. “Hij doet hoofden draaien omwille van z'n uiterlijk, maar heeft meer in z'n mars”: dit is Leo Woodall, rijzende ster in Hollywood
    PREMIUM
    Celebrities

    “Hij doet hoofden draaien omwille van z'n uiterlijk, maar heeft meer in z'n mars”: dit is Leo Woodall, rijzende ster in Hollywood

    Een knappe kop die gemaakt is voor het scherm, met het talent om net dat tikje meer te zijn dan de doorsnee Netflix-droomjongen: Leo Woodall (27), bekend van de populaire tearjerker ‘One Day’, wordt nu al vergeleken met groten der aarde zoals Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. De Britse acteur zou zelfs overwogen worden als nieuwe James Bond. Wie is de jonge knaap precies, en wat is het geheim van zijn succes?