© Photo News

OSV maakt zich zorgen om reis naar Besiktas: “Genk-fans zijn nooit op tijd aan vliegtuig”

De overkoepelende supportersvereniging OSV van Racing Genk maakt zich zorgen over reizen die verkocht worden via een reisbureau uit Meerhout in het kader van de voetbalwedstrijd tussen Racing Genk en Besiktas op 25 oktober. Volgens het OSV verloopt de vlucht via Sofia in Bulgarije en niet via Istanbul in Turkije waar de wedstrijd wordt gespeeld.

cn

“De terugvlucht in Sofia is gepland vrijdagochtend om 6 uur”, zegt Rudy Claessens, voorzitter van het OSV. “Maar de busreis tussen het stadion en de Bulgaarse hoofdstad bedraagt zo’n zeshonderd kilometer. En daar komt nog bij dat er ook een grenscontrole is. Die vlucht om 6 uur lijkt ons niet haalbaar. We hebben de organisator van de reis proberen te contacteren, maar dat is ons nog niet gelukt.”

“We vragen aan supporters die er geboekt hebben om met ons contact op te nemen zodat we nog op tijd kunnen bekijken hoe we dit het best kunnen aanpakken. Zowel het OSV als KRC-Genk werken niet mee met deze reisagent die voor ons dan ook een niet officieel erkende agent is. Wij werken alleen samen met erkende partners.” Ook voor ons geeft de reisorganisator niet thuis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer