Kate deelt nieuwe foto van prins Louis ter ere van zijn verjaardag

Kensington Palace heeft ter ere van de verjaardag van prins Louis een nieuwe foto vrijgegeven. De foto zou genomen zijn door prinses Kate.

SGG

De Britse prins Louis wordt dinsdag zes jaar. En ter ere van zijn verjaardag heeft het paleis een nieuwe foto van de kleine prins gedeeld. Die zou gemaakt zijn door zijn moeder, prinses Kate, en zou slechts enkele dagen oud zijn.

De kroonprins- en prinses maakten van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken voor de verjaardagswensen die ze van de Britten gekregen hebben.

Even werd er gedacht dat Kensington Palace zou breken met de traditie om een foto te delen op de verjaardag van de prinsen en prinses. Dat in navolging van het photoshop-schandaal van enkele weken geleden, toen prinses Kate een foto voor Moederdag deelde die duidelijk bewerkt was. Maar de Britten kregen dan toch een nieuwe foto van Louis.

LEES OOK. Paleis houdt normaal elke foto die wordt verspreid onder een vergrootglas, waarom lieten ze die van Kate dan passeren?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER