Swedish House Mafia is na vijf jaar terug

De geruchtenmolen blijkt te kloppen: Swedish House Mafia plant een comeback. Dat hebben de deejays zelf aangekondigd tijdens een persconferentie. Sebastian Ingrosso, Steve Angello en Axel Hedfors (Axwell) gaan opnieuw samenwerken. Meer nog: ze gaan volgend jaar al op tour mét nieuwe muziek.

mrra

Vorige week waren in de straten van Stockholm al posters opgedoken van het trio. De aftelklok op hun website beloofde een spannende bekendmaking: eentje die tijdens een livestream op YouTube een hoogtepunt kende. “Onze tournee begint op 4 mei in Stockholm”, klonk het. Of ze ook naar België komen is nog niet officieel bevestigd.

Na vijf jaar zal het Zweedse trio weer samen achter de draaitafel staan voor een set. Dan zullen hun hits zoals ‘Don’t You Worry Child’ en ‘Save The World’ opnieuw weerklinken. Er hingen na hun “eenmalige” gezamenlijke set op 25 maart in het Ultra Music Festival in Miami al geruchten in de lucht dat een reünie er zat aan te komen, en nu zijn de dromen van de Belgische en internationale fans dus uitgekomen. Zij mogen beginnen aftellen naar volgend jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer