Karen Van Eeckhoudt (links) en Sharon Bracke (rechts) blijven dan toch niet getrouwd.© Instagram Karen Van Eeckhoudt

‘Blind getrouwd’-koppel Karen en Sharon uit elkaar: “Gevoelsmatig kwam er geen evenwicht”

Karen Van Eeckhoudt (27) en Sharon Bracke (33) blijven dan toch niet getrouwd. De twee hadden aan het einde van de VTM-webreeks ‘Blind getrouwd: het vijfde huwelijk’ aangegeven bij elkaar te willen blijven, maar na vier maanden komt er toch een einde aan hun relatie.

jvh

Karen gaf destijds toe dat de grote liefde nog ontbrak, maar koos toch om getrouwd te blijven met Sharon. Vier maanden later klinkt het echter dat de twee “een tijdje geleden jammer genoeg de beslissing heeft genomen om niet samen te blijven”.

“Gevoelsmatig kwam er helaas geen evenwicht, en dat moet er natuurlijk wel zijn als je in een relatie wil blijven”, schrijven ze op Instagram. “Zoiets heb je zelf niet in de hand, en dat beseffen we ook. Daarom neemt niemand van ons beiden elkaar iets kwalijk. Integendeel. We hebben samen een bijzonder, prachtig avontuur beleefd. Nog geen seconde spijt van onze deelname en dat we dit met elkaar hebben kunnen doen. We kijken er nog steeds heel positief op terug, en houden hier heel wat mooie herinneringen aan over.”

“Ondanks deze toch wel moeilijke beslissing willen we heel graag in elkaars leven blijven, en focussen we ons nu vooral op een mooie vriendschap waarin we elkaar nog regelmatig horen en zien. We gaan nu misschien wel elk onze eigen weg, maar we stappen ergens wel nog in dezelfde richting. En daar zijn we beiden heel blij om.”

“Elkaar graag zien, betekent helaas soms ook loslaten en moeilijke beslissingen nemen waarvan je weet dat ze uiteindelijk het beste zijn voor ons beiden. We zijn altijd met heel veel respect en wederzijds begrip met elkaar omgegaan, en dat was bij deze beslissing dan ook niet anders. We nemen nu graag nog wat de tijd om alles in alle rust te plaatsen en te verwerken en rekenen hiervoor op jullie begrip.”️

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER